5 dagar kvar..

Nu ar jag tbx till kroatien, allt har varit perfekt, sol och bad var nog de basta, och att vara med mina kusiner, saknar de!!
Lagger upp bilder nar jag kommit hem, e for lat for de nu..

Fredag morgon ar det dax att aka hem. Men kanns som att de e dax for de nu, har varit har i en manad nu och nu saknar man att komma hem till sitt och sina vanner =) sa de ska faktist bli otroligt skont.!
Ska njuta nu dom sista dagarna, dom har sagt att de ska bli mega varmt, 38! Jag dor, de e foor varmt! Sa kommer nog aka o bada!

Hors mer under veckan!

Puss

Drar vidare

Tjenare nar uppe i sverige!!

Idag vaknade ja halv 9, tvattade haret och fixade mig o gick ut, va helt underbart o va igang sa tidigt!
Idag ska vi till bosnien och ja kmr ej ha ngn datorn i ca 3 veckor!
Sedan drar vi vidare till Baska voda, sol och bad! yeah!




Vi hors via sms!!

....

Har blivit sa lat nu igen, och inte skrivit ngt pa tre dagar!
Har anda inte gjort ngt spec, sa ni har inte missat ngt:P for er som bryr er :P

Hade bara lite problem med Comviq, ja trodde jag messade gratis, men tydligen inte sa efter en vecka i kroatien sa bestammer dom sig for att dra pengar, fick fran 229kr till 82kr
Skicka ett mail eftersom ja tkt de va daligt gjort utav dom, dom skyller pa att andras nat inte hangt med och att ja kom till kroatien igar!! darfor dom inte dragit ngt. sick¨. de e deras ansvar att dra pengar direkt nar ja lamnar sverige eftersom ja da inte langre har comviqs nat, men nej de gjorde dom inte. sa nu e ja i krig med dom. ska ringa dom nar ja kmr hem, eftersom de dom gjort tkr inte ja e snallt alls, och att dom sedan skyller pa ngn annans nat ar fel!

jaja nog om dom!
dom har dagarna har ja bara degat har i denna lilla stad vi ar i, suttit pa cafen, varit lite i affarer.
jaa de! Imorrn sa aker vi till bosnien. vilket innebar ingen internet..men ja har mobilen med mig sa e de jaaaatte viktigt sa hor av er =)

Pa sondag ar Annas dop sa de ser man framemot!
Vi hors!

RSS 2.0